UPDATE. Instanţa de judecată a decis. Iată ce se întâmplă cu Elena Udrea

720
UPDATE. Instanţa de judecată a decis. Iată ce se întâmplă cu Elena Udrea - elenaudreaproces-1652163297.jpg
UPDATE. Elena Udrea rămâne în Bulgaria. Instanţa a amânat luarea deciziei privind extrădarea pentru 18 mai.


Ştirea iniţială




Ziua cea mare pentru Elena Udrea! Elena Udrea află astăzi dacă va fi sau nu extrădată în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare, primită în dosarul Gala Bute. Magistrații de la Curtea de Apel din Sofia au hotărât ca judecarea contestaţiei depuse de avocaţii fostului ministru al Turismului din România cu privire la extrădarea sa din Bulgaria să aibă loc abia în data de 10 mai după ce avocaţii fostului ministru au cerut amânarea pe motiv că au alte procese la care trebuie să fie prezenți. 


Elena Udrea a declarat în faţa judecătorilor bulgari că îi este teamă pentru viaţa ei, dacă va fi extrădată şi încarcerată în România, precizând că este o victimă a sistemului politic şi că data trecută când a fost închisă a primit ameninţări cu moartea.


Ziua cea mare pentru Elena Udrea! Elena Udrea a fost reţinută în data de 7 aprilie de poliţia de frontieră bulgară atunci când încerca să treacă cu automobilul în Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata. Ea fusese dată în urmărire internaţională după ce ÎCCJ a condamnat-o la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.


Pe acelaşi subiect








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0145 secunde