Elena Udrea ajunge din nou în fața judecătorilor din Bulgaria. Astăzi, află dacă va fi extrădată

158
Elena Udrea ajunge din nou în fața judecătorilor din Bulgaria. Astăzi, află dacă va fi extrădată - mczoptq0mczoyxnopwezogfkogvhndg2-1650348591.jpg
Elena Udrea va afla azi decizia judecătorilor bulgari în privința extrădării sale în România. Marți este al doilea termen în procesul de extrădare al fostului ministru la Tribunalul din Bulgaria. Elena Udrea va fi dusă în fața instanței, iar judecătorii ar putea să ia o primă decizia în acest caz, anunță romaniatv.net.


Nu va fi o decizie definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel din Sofia. Autoritățile bulgare au la dispoziție aproximativ o lună să ia o hotărâre.

Elena Udrea a cerut arest la domiciliu în Bulgaria şi a solicitat instanţei să nu fie extrădată în România. Avocații săi au venit cu o serie de dovezi care prezintă necesitatea fostului ministru de a-și ispăși pedeapsa în libertate.

Elena Udrea s-a plâns de condițiile din închisorile din România, precizând că a mai fost arestată în condiții insalubre. Din acest motiv, autoritățile din Bulgaria au cerut un raport Ministerului Justiției din România, cu privire la mediul în care trăiesc deținuții. Fostul ministru le-a povestit deja autorităților din țara vecină experiența sa de la Penitenciarul Târgşor. Pe lângă condițiile greu de imaginat în care a fost nevoită să stea, Elena Udrea susține că a primit și amenințări cu moartea.
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde