Ce spune ministrul Justiţiei despre aducerea în ţară a Elenei Udrea

212
Ce spune ministrul Justiţiei despre aducerea în ţară a Elenei Udrea - dosarulgalabute4-1649405710.jpg
Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, azi, că ministerul pe care îl conduce nu este implicat în procedura de aducere în ţară a Elenei Udrea, adăugând că aceasta este în custodia autorităţilor bulgare şi va fi prezentată instanţei.


"Ministerul Justiţiei nu are o echipă trimisă acolo, pentru că nu e implicat în procedură. (...) Este în atribuţia noastră să sprijinim acest proces la cerere. Deci, dacă Tribunalul Bucureşti sau instanţa bulgară ne solicită sprijin cu furnizare de documente, aşa scrie procedura, atunci se implică şi Ministerul Justiţiei, fiind vorba de un mandat european de arestare. Deocamdată, ea este în custodia autorităţilor bulgare şi va fi prezentată instanţei", a declarat Cătălin Predoiu, la Ministerul Justiţiei.


Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost dată în urmărire, joi, anunţul fiind postat joi pe site-ul Poliţiei Române, după ce nu a fost găsită la domiciliu, în urma condamnării definitive (şase ani) în dosarul "Gala Bute". Aceasta a fost găsită în Bulgaria, la scurt timp.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0445 secunde