Elena Udrea rupe tăcerea. Primul mesaj din închisoare

1268
2
Elena Udrea rupe tăcerea. Primul mesaj din închisoare - udrea-1650456469.jpg
Elena Udrea a transmis primul mesaj din închisoare, relatează Antena3.ro


”După vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena dorește sa va transmită gândurile ei:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ca sunt arestata ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotriva! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.


Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul Elenei Udrea transmis prin iubitul acesteia, Adrian Alexandrov. 


Comentează știrea

Dorel
21 aprilie 2022
Woow

Blondino las-o jos că măcăne. Tu chiar ne crezi proști ? S-a întâlnit hoțul cu milițianul ?

fani
23 aprilie 2022
cavaler

Dorele tata ,esti un mare "cavaler" .... Ai nevasta si copii ? Chiar nu ai aflat care-s hotii si militienii in tara care se cheama (inca) Romania ?

Răspuns la: Woow
Adăugat de : Dorel, 21 aprilie 2022
Blondino las-o jos că măcăne. Tu chiar ne crezi proști ? S-a întâlnit hoțul cu milițianul ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde