Bani mai mulți pentru copii: Măsura anunțată de premierul Nicolae Ciucă

272
Bani mai mulți pentru copii: Măsura anunțată de premierul Nicolae Ciucă - bani-1650457610.jpg

Articole de la același autor

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, decizional, proiectul de lege care prevede majorarea la 22 de lei a alocației de hrană pentru copiii devaforizaţi.


Potrivit Realitatea.net legea care prevede creșterea la 22 de lei/zi a alocației de hrană pentru copiii și tinerii din sistemele de protecție specială va merge la promulgare.

Într-o postare pe Facebook, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că aceasta face parte din pachetul "Sprijin pentru România", în vederea protejării populației vulnerabile. 


"Mă bucur că azi Parlamentul României a adoptat majorarea la 22 de lei/zi a alocației de hrană pentru copiii și tinerii din sistemul de protecție specială, o măsură cuprinsă în pachetul „Sprijin pentru România”.

De asemenea, salut faptul că s-a instituit obligația pentru serviciile sociale de a asigura sume de bani pentru unele nevoi personale, sprijin pentru integrare socială, transport, condiții adecvate de locuit, cheltuieli de întreținere, de care beneficiază copiii și tinerii din sistemul de protecție specială, tot printr-un vot al parlamentarilor. 


Aceste măsuri, prevăzute în pachetul „Sprijin pentru România”, au fost luate pentru a proteja populația vulnerabilă. Guvernul pe care îl conduc are o preocupare reală pentru a-i ajuta pe cei care au cea mai mare nevoie și, de aceea, 40% din pachetul „Sprijin pentru România” merge înspre măsuri sociale", a scris premeierul Nicolae Ciucă, pe Facebook. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5468 secunde