Guvernul va aproba 200 de milioane de lei pentru infrastructura feroviară din Portul Constanța

229
Guvernul va aproba 200 de milioane de lei pentru infrastructura feroviară din Portul Constanța - guvernportconstanta-1649959486.jpg
„Guvernul va aproba alocarea a 200 de milioane de lei pentru operaţionalizarea infrastructurii de transport feroviar din Portul Constanţa”, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

„Am discutat de măsurile pe care le-am luat, astfel încât Portul Constanţa să-şi mărească tot ceea ce ţine de infrastructura de operare. În această infrastructură componenta feroviară joacă un rol foarte important. Am identificat banii necesari şi, astfel, prin hotărârea de astăzi (n.r.joi, 14 aprilie) vom aloca 200 de milioane de lei pentru a putea să operaţionalizăm ceea ce ani buni de zile a fost blocat de vagoanele care au zăcut efectiv pe liniile din interiorul feroviare din Portul Constanţa.

Prin această măsură vom continua să asigurăm ritmul şi capacitatea tuturor activităţilor de transport din port”, a declarat Nicolae Ciucă, joi, la începutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis că va fi suplimentat bugetul CFR S.A. din Fondul de Rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1513 secunde