Peelingurile cosmetice, ideale pentru un ten perfect

229
1
Peelingurile cosmetice, ideale pentru un ten perfect - fondpeeling2-1650457956.jpg

Articole de la același autor

Imediat ce vine căldura, tenul trebuie să arate impecabil, iar peelingul facial, chimic sau natural, este un mod prin care îi arătați tenului vostru că vă pasă de aspectul și de sănătatea lui. Mai mult decât atât, procedura, atât de căutată în zilele noastre, vă ajută să aveți un ten impecabil și, de ce nu, să căpătați mai multă încredere în voi înșivă și să le arătați celor din jur cât de mult vă respectați și vă iubiți.

Este clar, tenul are nevoie periodic de exfoliere sau aşa-zisul peeling natural, care este ideal pentru a scăpa de imperfecţiunile feţei, cum ar fi punctele negre sau acneea. Mai mult decât atât, specialiștii susțin că aceasta este soluția pentru a scăpa de imperfecţiunile feţei, cum ar fi punctele negre sau acneea. În același timp, este o opţiune foarte bună pentru a reduce ridurile şi liniile de expresie.
 

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în înfrumusețare, pielea feței are nevoie de o atenție aparte, iar peelingul facial poate fi soluția ideală. Acesta este un tratament dermato-cosmetic ce îndepărtează eficient celulele moarte de la suprafața pielii, curățând porii în profunzime de impuritățile acumulate. În funcție de modul de realizare, se cunosc mai multe tipuri: peeling chimic, peeling cu laser, mecanic, superficial, profund etc. Primul tratament este destinat iluminării tenului, fiind unul ușor. Acționând blând asupra pielii, acesta lasă în urmă o prospețime aparte, hidratând și vitalizând celulele epiteliale. De regulă, verde-proaspăt este tratamentul de revitalizare a tenului preferat de clienții care urmează să participe la o întâlnire de afaceri importantă sau la o petrecere luxoasă, timpul realizării fiind scurt, iar rezultatele - vizibile imediat.

Tratamente realizate în casă, simplu și rapid

Cel de-al doilea tratament, verde-energie, este orientat spre regenerarea țesutului. Așadar, durează puțin mai mult și propune stimularea circulației și a metabolismului pielii, conducând la o îmbunătățire naturală a texturii acesteia. Tratamentul diminuează atât efectele cutanate legate de vârstă, cât și pe cele cauzate de agresiunea factorilor externi nocivi (cum ar fi vântul, soarele), eliminând impuritățile și oferind o strălucire aparte. Tratamentul numărul 3, verde-clasic, este unul pe bază de plante, fiind o metodă de succes la nivel mondial de peste 50 de ani. Acesta este ales de către cei care se tem de efectele substanțelor chimice și de chirurgia cosmetică, reînnoind pielea cu ajutorul ingredientelor naturale atent selectate.


Dacă nu aveți timp să mergeți la un cabinet medical, aveți posibilitatea de a rezolva această problemă chiar acasă, preparând produsele necesare, care se aplică în câteva minute, iar rezultatele sunt extraordinare. 


În primul rând, trebuie să aveți faţa curată înainte de a vă face peelingul. În acest sens, se recomandă curăţarea feţei cu săpun cu pH neutru şi apă călduţă. Faţa trebuie să fie foarte bine demachiată şi complet uscată. 


De asemenea, este indicat să faceți exfolierea într-o zi în care nu sunteți nevoiți să plecați de acasă, pentru a evita razele solare care pot păta tenul proaspăt tratat. Odată finalizat tratamentul, puteţi folosi o cremă hidratantă pentru a vă proteja tenul. O foarte bună cremă exfoliantă se obține din mălai şi lămâie. 


Aveți nevoie de sucul unei lămâi, o lingură de zahăr, o lingură de mălai, două linguri de apă de trandafiri şi câteva picături de ulei de lămâie. Amestecați mălaiul cu apa de trandafiri până se formează o pastă, după care adăugați zahărul, sucul de lămâie şi uleiul de lămâie. Aplicați peelingul pe faţă cu mişcări circulare și lasați-l să acţioneze câteva minute, apoi clătiți cu apă rece. La final, folosiți o cremă tonifiantă pentru a închide porii. Și peelingul cu zahăr şi ulei de măsline este la fel de eficient. Ingredientele sunt: două linguri de zahăr, două linguri de ulei de măsline şi o jumătate de lingură de suc de lămâie. Amestecați cele trei ingrediente și aplicați masca pe faţă cu mişcări circulare. Lăsați-o să acţioneze aproximativ zece minute, apoi clătiți-vă faţa cu apă rece.



Comentează știrea

Olga
22 aprilie 2022
Îngrijirea tenului

Am pielea sensibilă, subțire, uscată. Emulsia https://makeup.ro/product/405434/ se potrivește perfect. Nu usucă, plăcută la aplicare, miros neutru. Da, nu spumează foarte bine, însă simt cât de bine curăță și asta este cel mai important pentru mine. 100% mulțumită, cel mai bun produs de spălare pe care l-am avut vreodată!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1165 secunde