Peeling-ul chimic vă revitalizează tenul la început de toamnă

2595
Peeling-ul chimic vă revitalizează tenul la început de toamnă - fondpeeling1-1633529765.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, peeling-ul chimic este o procedură care are ca principal scop corectarea anumitor probleme la nivelul feţei, precum ridurile fine, cicatricile, petele maronii şi acneea. Tratamentul de peeling presupune aplicarea unor substanţe pe zona care se doreşte a fi tratată. Efectul în urma procedurii este exfolierea pielii, înlăturarea celulelor moarte şi stimularea procesului natural de regenerare, atât de necesar după sezonul estival.

Desigur, tipul de peeling trebuie ales în funcţie de particularităţile pielii. Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în înfrumuseţare, peeling-ul facial, chimic sau natural, este un mod prin care îi arătaţi tenului dumneavoastră că vă pasă de aspectul şi de sănătatea lui. Într-o perioadă în care frumuseţea este ridicată la rang de artă, această procedură vă poate ajuta să căpătaţi mai multă încredere în propriile puteri şi să arătaţi indirect celor din jurul vostru că vă respectaţi şi că vă iubiţi, iar această iubire vine, evident, în primul rând, din aspectul vostru fizic.

În mod clar, pielea feţei are nevoie de o atenţie aparte, iar peeling-ul facial este un tratament dermato-cosmetic ce îndepărtează eficient celulele moarte de la suprafaţa pielii, curăţând porii în profunzime de impurităţile acumulate. În funcţie de modul de realizare, se cunosc mai multe tipuri: peeling chimic, peeling cu laser, mecanic, superficial, profund etc. Specialistul a precizat că, în funcţie de nevoile specifice ale tenului vostru, se poate opta pentru trei tipuri de tratamente chimice. Primul tratament este destinat iluminării tenului, fiind unul uşor. Acţionând blând asupra pielii, acesta lasă în urmă o prospeţime aparte, hidratând şi vitalizând celulele epiteliale. De regulă, acesta este tratamentul de revitalizare a tenului preferat de clienţii care urmează să participe la o întâlnire de afaceri importantă sau la o petrecere, timpul realizării fiind scurt, iar rezultatele vizibile imediat. Cel de-al doilea tratament este orientat spre regenerarea ţesutului. Aşadar, durează puţin mai mult şi propune stimularea circulaţiei şi a metabolismului pielii, conducând la o îmbunătăţire naturală a texturii acesteia.

„Tratamentul diminuează atât efectele cutanate legate de vârstă, cât şi pe cele cauzate de agresiunea factorilor externi nocivi (cum ar fi vântul, soarele), eliminând impurităţile şi oferind o strălucire aparte. Tratamentul numărul trei este unul pe bază de plante, fiind o metodă de succes la nivel mondial de peste 50 de ani. Acesta este ales de către cei care se tem de efectele substanţelor chimice şi de chirurgia cosmetică, reînnoind pielea cu ajutorul ingredientelor naturale atent selectate. Oricum, indiferent de tipul de tratament preferat, există certitudinea obţinerii unor rezultate bune”, a precizat Cerasela Brumă.

De asemenea, este important ca după efectuarea procedurilor să respectaţi anumite sfaturi de întreţinere. De exemplu, este vital să evitaţi aplicarea machiajului şi a cosmeticelor cu ingrediente ce pot irita tenul (cum ar fi retinolul, hidroxiacizii sau vitamina C).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1349 secunde