Elena Udrea a depus contestație la decizia de extrădare în România

217
1
Elena Udrea a depus contestație la decizia de extrădare în România - udrea-1650984438.jpg
Elena Udrea a depus astăzi contestație împotriva deciziei de extrădare în România. Curtea de Apel din Sofia urmează să stabilească data la care va judeca această contestație.


Potrivit Antena3.ro Elena Udrea nu mai poate invoca drept strategie de apărare condițiile improprii din arestul din România pentru că Administrația Națională a Penitenciarelor a trimis deja documente oficiale la primul termen prin care au precizat că Elena Udrea va sta în condiții bune.

„Ținând cont de faptul că Elena Udrea este o persoană cu vulnerabilități, având în vedere statutul, profesia și natura faptelor, va fi încarcerată individual sau cu deținute de același tip.

Dacă va face cerere, va primi din partea ANP un televizor pentru că trebuie asigurat dreptul la informare. Daca nu e satisfacuta de televizoru primit, poate primi, in baza unei cereri, un alt televizor pe care și-l dorește.


Elena Udrea se află în continuare în arestul poliției bulgare din Blagoevgrad. De Paște, aceasta a avut permisiunea de a vorbi o dată pe zi la telefon cu logodnicul și cu copilul ei, care se află în România.

Elena Udrea a fost reţinută pe 7 aprilie de poliţia de frontieră bulgară atunci când încerca să treacă cu automobilul în Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata. Ea fusese dată în urmărire în urma condamnării definitive la șase ani de închisoare, în dosarul "Gala Bute"


Comentează știrea

fani
26 aprilie 2022
hotia

Nu ma intereseaza ! Interesant este cand va raspunde Iliescu pentru cei peste 1200 de morti din 1989 ? Cand va raspunde pentru colaborarea cu securitatea ,ca doar la Primii secretari se depuneau toate rapoartele turnatorilor(fie ei si elevi- militari ? Cand va ramane si el fara casa ,fara indemnizatie si fara SPP ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6022 secunde