Un șofer a primit amendă pentru neplata rovinietei, deși își transporta mașina pe platformă

251
Un șofer a primit amendă pentru neplata rovinietei, deși își transporta mașina pe platformă - judecator-1704182790.jpg

Articole de la același autor

Un șofer a primit o amendă usturătoare pentru că nu a plătit rovinieta mașinii, deși acesta o transporta pe platformă. Bărbatul a contestat sancțiunea în instanță, scrie antena3.ro


Firma a contestat procesul-verbal în instanță, considerând că amenda în valoare de 950 de lei a fost dată pe nedrept. Reprezentantul firmei s-a prezentat la Judecătoria Oradea cu documente care atestă că, în ziua în care a fost aplicată sancțiunea, autoturismul nu se putea deplasa pe propriile roți.


"Ca atare, la momentul verificării existenţei rovinietei autovehiculul era transportat pe platformă şi nu circula prin deplasare independentă”, a indicat firma, punând la dispoziția magistraților documente și imagini care demonstrau transportarea pe platformă și lăsarea acesteia la un service.


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a susținut, în replică, că din imaginile surprinse de camera de supraveghere nu se poate observa că mașina firmei din Oradea ar fi fost transportată pe platformă.


Magistrații au hotărât la finalul lunii decembrie că firma are dreptate și au anulat procesul-verbal. CNAIR poate face apel în termen de o lună, potrivit bihon.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1824 secunde