ŞOFERI, ATENŢIE! Un site neautorizat vinde roviniete cu 200% mai scumpe! Avertizarea CNAIR

604
ŞOFERI, ATENŢIE! Un site neautorizat vinde roviniete cu 200% mai scumpe! Avertizarea CNAIR - rovinieta-1666004876.jpg
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează şoferii care vor să achiziţioneze rovinieta că, în mediul online, a apărut un portal neautorizat pentru achiziţia acestui produs.

"CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că a constatat existenţa în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv https://digitale-vignette-ro.online/ro. Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deţinut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie. CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate", precizează sursa citată într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.

CNAIR subliniază că, la achitarea unei roviniete pe site-ul https://digitalevignette-ro.online/ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% faţă de preţul real al unei roviniete.

De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislaţia în vigoare, în timp ce pe site-ul neautorizat suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă "Taxa de serviciu". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde