Vasile Dîncu, primul anunț după ce a scăpat ca prin urechile acului de remaniere

186
1
Vasile Dîncu, primul anunț după ce a scăpat ca prin urechile acului de remaniere - 56a37fa34eb64039940d1cf98a7ea1c5-1666003884.jpg
După discuția cu premierul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, pleacă într-o vizită oficială în Georgia. Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, efectuează, luni și marți, o vizită oficială la Tbilisi, în Georgia, la invitația omologului său, Juansher Burchuladze.


„Agenda discuțiilor dintre cei doi înați demnitari include aspecte privind situația de securitate din regiunea Mării Negre în contextul războiului de agresiune declanșat de Federația Rusă în Ucraina, stadiul relațiilor de cooperare bilaterală în domeniul militar, în context regional și al organismelor internaționale din care fac parte cele două țări”, anunță Ministerul Apărării.

Programul oficial al ministrului Vasile Dîncu include o primire la prim-ministrul georgian, Irakli Garibashvili, și o ceremonie de depunere a unei coroane de flori la Memorialul soldaților georgieni căzuți în luptele din Abhazia în 1993.

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, au discutat, luni, la Palatul Victoria, despre „calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental”. Premierul Nicolae Ciucă afirma joi că îl așteaptă pe Vasile Dîncu să revină în țară pentru a avea „o discuție cât se poate de deschisă” despre declarațiile potrivit cărora șansă a păcii în acest moment poate să fie o negociere cu Rusia.


Comentează știrea

Tot Ei
17 octombrie 2022
Erorile neamului vanzator

Trimis de NATiO in Tb... cum sa-l demită "Cauca"?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0447 secunde