Ministrul Vasile Dîncu precizează că nimeni nu i-a reproşat nimic în legătură cu activitatea sa

132
Ministrul Vasile Dîncu precizează că nimeni nu i-a reproşat nimic în legătură cu activitatea sa - dincu-1661441106.jpg
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, afirmă că nu i s-a reproşat nimic cu privire la activitatea sa şi cataloghează drept fake news informaţiile privind iminenta sa remaniere.

„Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu. Ştirile acestea care apar pe surse, fără nicio sursă identificabilă şi care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării şi în timpul acestui război hibrid, au o anumită direcţie, au o anumită semnificaţie, pot fi înţelese, pentru că încerci să dai o senzaţie de nesiguranţă, încerci să dai senzaţia că politica este greşită sau că cineva a greşit în sistemul de apărare sau că nu funcţionează apărarea. Nu am avut nicio discuţie, evident că am discutat şi cu premierul României despre aceste lucruri, nimeni nu a pus vreodată problema unei remanieri în Guvern. Deci nu numai despre mine, dar şi despre altcineva. Nu s-a pus această problemă”, a declarat Vasile Dîncu, miercuri seară, la Antena 3.

Dîncu a menţionat că nimeni nu este bătut în cuie, nimeni nu a dat un concurs pentru funcţia de ministru, arătând că, atunci când partidul sau premierul ori şeful statului cere să laşi locul altuia, este normal să faci acest lucru



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde