Vasile Dîncu: "Nu am primit niciodată vreun reproş din partea premierului Nicolae Ciucă"

283
Vasile Dîncu:
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că nu a primit niciodată niciun reproş din partea premierului Nicolae Ciucă, precizând că a colaborat şi colaborează foarte bine cu acesta în cadrul Guvernului. Vasile Dîncu a fost întrebat dacă a primit vreun reproş din partea premierului Nicolae Ciucă, având în vedere că numele său a fost vehiculat pe lista remanierilor.

„N-am primit niciodată niciun reproş. Am colaborat şi colaborez foarte bine cu premierul Nicolae Ciucă. Din perspectiva politicii de apărare, este un sprijin pentru mine şi am colaborat foarte bine, aşa cum şi domnia sa a spus, rezultatele noastre la Madrid au fost foarte bune. Deci nu am avut niciun fel de dezbatere critică sau vreun reproş din partea premierului”, a declarat Dîncu.

Întrebat dacă nu se aşteaptă să fie schimbat din funcţia de ministrul al Apărării, Vasile Dîncu a răspuns:

„Nu mă aştept să fiu schimbat, dar pentru mine nu este o tragedie. Eu ştiu că în politică suntem vremelnici şi eu ştiu că niciun mandat, chiar şi ministerial, nu este unul pentru vechime, pentru vecie şi că, atunci când partidul care te-a propus vrea să te retragă, este normal să pleci. Nu este nicio problemă asta atâta timp cât eşti mandatat să te duci acolo și îţi faci datoria”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3847 secunde