Comisarul european Elisa Ferreira vizitează România

151
Comisarul european Elisa Ferreira vizitează România - comisaruleuropeanelisaferreira-1664971928.jpg

Articole de la același autor

În perioada 5 – 6 octombrie 2022, comisarul european pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și la Petrila, pentru a participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

La eveniment vor fi prezenți premierul Nicolae-Ionel Ciucă și ministrul investițiilor și proiectelor europene, Marcel-Ioan Boloș, care se vor adresa actorilor naționali, regionali și locali implicați în politica de coeziune, cu privire la prioritățile României pentru noua perioadă de finanțare.

Comisarul Ferreira va vizita în Alba Iulia o serie de proiecte finanțate în cadrul politicii de coeziune: lucrările de renovare și dotările cu echipamente ale spitalului de urgență și producătorului de ceramice IPEC SA. Apoi, pe 6 octombrie, se va deplasa la Petroșani și Petrila, unde va vizita alte proiecte finanțate de UE, precum mina din Petrila și școala primară și secundară locală. În aceeași zi este programată o întâlnire cu studenți, antreprenori, mineri și reprezentanți ai ONG-urilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4148 secunde