Marcel Ciolacu susţine că premierul nu i-a cerut să nu mai dea declaraţii despre majorări de pensii

283
Marcel Ciolacu susţine că premierul nu i-a cerut să nu mai dea declaraţii despre majorări de pensii - ciolacudeclaratii-1663693488.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că încă nu a ajuns în situaţia în care premierul Nicolae Ciucă să îi spună ce şi când să comunice sau să îi dea el prim-ministrului asemenea indicaţii.

El a fost întrebat dacă este adevărat că premierul i-a cerut luni, în şedinţa coaliţiei de guvernare, să nu mai dea declaraţii publice despre majorări de pensii.

„Este foarte greu. Suntem doi lideri de la două partide, cu adevărat, eu la Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, dânsul de la al doilea partid, Partidul Naţional Liberal, dar cred că nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comunicăm şi când să comunicăm”, a afirmat Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă premierul i-a cerut să nu mai facă propuneri inflaţioniste, preşedintele PSD a răspuns: „Nu a existat aşa ceva, chiar vă spun cu toată responsabilitatea, nu am auzit de o astfel de propunere sau o astfel de remarcă din partea domnului prim-ministru şi cred că cine transmite pe ştiri pe surse astfel de lucruri îngreunează activitatea coaliţiei, nu o uşurează”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde