Marcel Ciolacu a semnat în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a

236
Marcel Ciolacu a semnat în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a - ciolacuregina-1663165292.jpg
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a semnat, miercuri, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

În cursul dimineţii au venit, de asemenea, la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, pentru a semna în cartea de condoleanţe, senatorul USR Anca Dragu, precum şi reprezentanţii ambasadelor Israelului şi Vietnamului.

Ambasada Marii Britanii din Bucureşti a anunţat, luni, că a fost deschisă o carte de condoleanţe online, dar şi în format fizic, la reşedinţa din strada Armindenului din Capitală, în urma morţii Reginei Elisabeta a II-a. Cartea de condoleanţe online poate fi accesată la adresa www.royal.uk. Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu direct către Ambasada Marii Britanii din Bucureşti o pot face în format electronic la adresa de email: [email protected]. Cartea de condoleanţe în format fizic este deschisă până miercuri între orele 10:00 – 13:00 şi 14:00 – 16:00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5289 secunde