Ministrul Vasile Dîncu a adus un omagiu victimelor Holocaustului, la Ierusalim

467
Ministrul Vasile Dîncu a adus un omagiu victimelor Holocaustului, la Ierusalim - dincuierusalim-1663351967.jpg
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a depus, vineri, o coroană de flori la Monumentul martirilor şi eroilor Holocaustului din Ierusalim şi a vizitat Memorialul „Yad Vashem”, transmite MApN. Ministrul se află în vizită oficială în Israel.

„Atât la nivelul instituţiilor statului, cât şi la nivel individual, avem responsabilitatea de a acţiona astfel încât ororile Holocaustului să nu fie nicicând uitate şi să nu mai fie vreodată posibile”, a precizat ministrul Apărării în discuţiile cu experţii de la Memorialul „Yad Vashem”, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale.

Vasile Dîncu a arătat că încurajează măsurile active şi sistematice de prevenire, combatere şi sancţionare a radicalizării şi discursului instigator la ură, precum şi a oricăror forme de negare şi distorsionare a Holocaustului, a manifestărilor antisemite şi xenofobe şi a tuturor formelor de intoleranţă.

În cadrul Muzeul Holocaustului, demnitarul român a participat la ceremonia oficială de aprindere a Flăcării Veşnice şi a depus o coroană de flori în Sala „Aducerii-Aminte”, apoi a vizitat Memorialul Copiilor şi a semnat în Cartea de Onoare.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5467 secunde