Administraţia locală din Saraiu se dezvoltă pe zi ce trece. "Mă străduiesc să fac tot ce îmi stă în putinţă"

1184
Administraţia locală din Saraiu se dezvoltă pe zi ce trece.
Localitatea Saraiu este una dintre cele mai cochete din judeţul Constanţa şi acest lucru a fost posibil datorită administraţiei locale din comună. Primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, care se află la cel de-al treilea mandat, are mai multe proiecte în vedere, pe care vrea să le implementeze şi apoi să le finalizeze.

„În aceste zile facem curăţenie în toată comuna Saraiu, inclusiv în satele Dulgheru şi Stejaru. Am început deja să toaletăm copacii. În următoarea perioadă vom desfăşura o acțiune de curăţare a şanţurilor şi rigolelor din toate cele trei sate care aparţin de comuna Saraiu. Am rugămintea ca toţi locuitorii din Saraiu să păstreze curăţenia pentru că doar aşa putem avea o localitate impecabilă”, a declarat Dorinela Irimia.

Edilul din Saraiu se ocupă de cele mai multe ori şi de educaţia copiilor din localitate.

„Putem spune că asistăm la un nou început pentru familia Saraiu. A avut loc selecţia copiilor pentru ansamblul folcloric din Saraiu, sub îndrumarea doamnei profesor Elena Plătică, domnului profesor Vasile Roibu şi a soţiei sale, Nicoleta Roibu. Vreau să mulţumesc Consiliului Local pentru susţinerea acestor copii şi mai ales să îi mulţumesc doamnei director al şcolii din Saraiu, Rodica Boitan”, a adăugat Dorinela Irimia.

Primarul din localitatea Saraiu ne-a vorbit în exclusivitate şi despre alte proiecte pe care le are în plan.

„Unul dintre proiectele importante pe care le avem este asfaltarea localităţii Saraiu pe o rază de 17,5 kilometri. Prin intermediul Companiei Naționale de Investiții vrem să construim un cămin cultural în localitatea Dulgheru. De asemenea, vrem să construim o sală de sport în Dulgheru, tot prin CNI. Din bugetul local vrem să construim două case mortuare. Una va fi în localitatea Dulgheru şi cealaltă în Saraiu. Totodată, vom construi un cămin de intercepţie a apelor fluviale în Saraiu. Vrem să amenajăm şi trotuare, în Saraiu, dar şi în Dulgheru, pentru că lipsesc şi locuitorii au nevoie de ele. Cam acestea ar fi proiectele pe care le avem în vedere. Sper să reuşim să le ducem cu bine la bun sfârşit şi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Dorinela Irimia.

Ea a adăugat că îşi doreşte să reuşească să îi mulţumească pe oamenii din Saraiu.

„A fost o perioadă foarte grea. Sper ca anul acesta să se respecte o altă formulă la distribuirea banilor, pentru că ştiţi ce probleme am avut. În consiliul local nu s-a schimbat nimic. Avem majoritate. Avem un număr de nouă consilieri. Unul este USR, unul PNL şi șapte PSD. Nu am avut probleme niciodată cu consiliul local. Aşa cum v-am mai spus şi în trecut, chiar dacă cei doi consilieri sunt de la alte partide, pentru ei primează dezvoltarea localităţii Saraiu. Eu mă străduiesc să fac tot ce îmi stă în putinţă. Sper ca toate eforturile să se observe, pentru că, de obicei, cuvintele fără fapte sunt fără efect şi atunci cred eu că locuitorii din Saraiu evaluează corect lucrurile”, a adăugat Dorinela Irimia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4495 secunde