Primăria Saraiu oferă cadouri de Crăciun locuitorilor comunei

176
Primăria Saraiu oferă cadouri de Crăciun locuitorilor comunei - saraiucadouricraciun-1639589434.jpg
Primăria Saraiu are în vedere ca şi în acest an locuitorii comunei să aibă parte de o mică bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă.

Primarul Dorinela Irimia a anunţat că toţi locuitorii comunei Saraiu vor primi cadouri de Crăciun şi vor fi colindaţi de către reprezentanţii autorităţilor locale.

„Stimați locuitori ai localității Saraiu, Dugheru și Stejaru, cum sărbătoarea sfântă a Crăciunului bate la ușă, iar toți creștinii se pregătesc de sărbătoare, vă anunț cu mare drag că vă vom călca pragul casei cu sufletul deschis pentru a vă ura Crăciun fericit! De asemenea, cu acest prilej, Moș Crăciun, împreună cu Crăciunițele, vor ajunge la dumneavoastră, din partea Primăriei și a Consiliului Local, fiecare familie va primi câte un pachet cu alimente, produse specifice de Crăciun.

Așadar, începând din 15 decembrie 2021, angajați ai Primăriei trec pe la casa fiecăruia cu pachetele de alimente. Pentru a facilita distribuirea cât mai rapidă a produselor, ne-ar ajuta foarte mult să găsim pe cineva acasă la dvs”, a transmis Dorinela Irimia pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6005 secunde