Primarul Dorinela Irimia, din casă în casă, la localnicii din Saraiu, în zi de sărbătoare

2183
Primarul Dorinela Irimia, din casă în casă, la localnicii din Saraiu, în zi de sărbătoare - saraiuparascheva-1634139183.jpg
Sărbătoarea „Cuvioasa Parascheva” este una dintre cele mai importante din calendarul creştin ortodox, iar aceasta este sărbătorită cum se cuvine şi în comuna Saraiu.

Drept urmare, primarul localității, Dorinela Irimia, a ţinut să meargă din casă în casă pentru a-i felicita pe locuitorii comunei şi a le dărui câte o icoană.

„Mult stimați locuitori ai localităților Dulgheru, Stejaru, ai comunei Saraiu!

Primăria comunei Saraiu, vă felicită cu prilejul sărbătorii Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea localității! Cu acest prilej doresc să vă adresez sincere și cordiale felicitări, urări de sănătate, fericire, prosperitate, această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug, să vă îndrume doar la fapte bune întru prosperarea localităţilor noastre, şi a pamîntului drag. În casele dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună şi belşugul. Sacritatea sărbătorii să ne facă mai buni, mai curaţi, mai iertători şi mai atenţi cu cei din preajmă, iar Sfînta Cuvioasă Parascheva să ne vegheze neamul, satul şi familiile, să ne binecuvînteze în activităţile de zi cu zi. La Mulţi Ani! În acest an, pentru că traversăm o perioadă grea, a pandemiei COVID -19, închinăm această zi, Cuvioasei Parascheva, ocrotitoarea comunei noastre, sărbătorită prin vizita mea în calitate de primar, împreună cu echipa primăriei Saraiu, pentru a oferi simbolic o icoană, simbol al credinței, unității pentru familia Saraiu. Am pășit pragul caselor din Saraiu, iar pe 14 octombrie voi fi prezentă la slujbă la biserica Saraiu, apoi voi trece pe la fiecare familie din localitatea Dulgheru şi Stejaru. Cu profund respect, primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia!”, a declarat primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5857 secunde