Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, mesaj de "Ziua Internaţională a Familiei"

400
Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, mesaj de

Articole de la același autor

În fiecare an, la data de 15 mai se sărbătoreşte „Ziua Internaţională a Familiei”, iar această zi este marcată în toate localităţile, inclusiv în comuna Saraiu.

Primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pentru toţi locuitorii familişti ai localităţii pe care o administrează.


„Dragi consăteni, vă adresez tuturor familiilor felicitări și sincere urări de bine! Familia este cea mai mare sursă de fericire, căci nicio dragoste nu este atât de profundă, nicio bucurie nu este atât de deplină, nicio rază de soare nu poate fi atât de caldă ca cea care poate exista în sânul familiei. Fie ca în spatele unei familii clădite pe afecțiune, încredere, respect, iubire reciprocă şi dedicare de sine să se regăsească fericirea copiilor pe care îi creşteți şi îi educați zi de zi. Vă doresc ca familiile dumneavoastră să fie binecuvântate în calea vieții cu multă sănătate, fericire, armonie, bunăstare, dragoste, pace, înțelepciune şi să rămâneți mereu uniți şi solidari localității noastre ce ne uneşte pe toți într-o mare familie de sărăieni”, a transmis printr-un mesaj pe Facebook Dorinela Irimia



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde