Social-democraţii, reuniţi la Biroul Permanent Municipal al PSD Constanţa

430
Social-democraţii, reuniţi la Biroul Permanent Municipal al PSD Constanţa - psdsedinta-1652616159.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Permanent al PSD Constanţa s-au reunit în weekendul care tocmai a trecut pentru a face o analiză a activităţilor din ultimele săptămâni.


Totodată, aceştia au discutat şi despre programul pe care Biroul Permanent al PSD Constanţa îl va avea în următoarele trei luni.

„Chiar dacă a fost sâmbătă, săptămâna de lucru nu s-a încheiat. Membrii Biroului Permanent și președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, s-au reunit pentru a analiza activitatea ultimelor săptămâni, dar și pentru a supune la vot calendarul acțiunilor ce vor avea loc în următoarele trei luni. Ne-am bucurat și de participarea - devenită deja o tradiție - a președintelui Organizației Județene, Felix Stroe, și prim-vicepreședintelui Daniel Georgescu, dar și de prezența unor oameni cu vastă experiență, cum sunt secretarul Organizației Municipale PSD Constanța, Dede Perodin, alături de domnii George Vișan și Nicolae Moga, nelipsiți și gata oricând să ofere sfaturi valoroase. Desfășurată într-un cadru informal, ședința a fost urmată de o socializare cu peste 200 de membri PSD ai Organizației Municipale.

Mulțumim pentru organizare membrilor Zonei 4, coordonați de Cristian Tincu, dar și domnilor Daniel Tudor, Antonio Sandor, Nicu Roșu și președintelui TSD, Nicu Lascu”, se arată într-un comunicat emis de PSD Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4988 secunde