Felix Stroe, alături de Dan Nica în demersul acestuia de a atrage o achiziţie a gazelor

526
1
Felix Stroe, alături de Dan Nica în demersul acestuia de a atrage o achiziţie a gazelor - stroeenergiee2-1646677381.jpg
Senatorul PSD de Constanţa, Felix Stroe, laudă demersurile făcute de europarlamentarul Dan Nica în ceea ce priveşte instituirea unui mecanism comun de achiziţie a gazelor pentru stocurile strategice, printr-o procedură de urgenţă specială.

Felix Stroe şi-a exprimat punctul de vedere prin intermediul reţelelor de socializare.

„Mă alătur demersurilor europarlamentarului social-democrat Dan Nica, liderul Delegației PSD din Parlamentul European, care a solicitat comisarului european pentru Energie instituirea unui mecanism comun de achiziție a gazelor pentru stocurile strategice, printr-o procedură de urgență asemănătoare celei pentru adoptarea, la debutul pandemiei, a cadrului european de achiziție în comun a materialului sanitar necesar.

Totodată, colegul nostru a cerut Comisiei Europene stabilirea unui nivel minim de stocare a gazelor, pentru securizarea aprovizionării cu gaz. Deocamdată, achiziția comună este propusă în cadrul Pachetului legislativ privind gazele naturale, a cărui adoptare poate dura câteva luni. Avem, însă, nevoie ca achiziția comună să devină operațională până la începutul iernii, altfel UE riscă să fie supusă volatilității prețurilor și unei posibile penurii energetice. Trebuie acționat cu celeritate. Situația de urgență cu care se confruntă UE din punct de vedere energetic obligă la măsuri comune, ferme și imediate”, a transmis senatorul Felix Stroe, prin intermediul paginii sale personale de Facebook.



Comentează știrea

Marcela
8 martie 2022
Stroe

Daca conteza parerea mea,chiar va rog sa o transmiteti mai departe.Acesti doi indivizi,Stroe Felix si Dan Nica sunt niste mari hotii ai Romaniei.Servicile de inteligenta si DNA,cunosc bine activitate lor.

Pagina a fost generata in 1.8302 secunde