Discuţii constructive în tabăra celor de la PSD Constanţa pentru stabilirea bugetului local

541
Discuţii constructive în tabăra celor de la PSD Constanţa pentru stabilirea bugetului local - fondpsdbuget2-1642791454.jpg
Organizaţia PSD Constanţa, condusă de Felix Stroe, nu stă cu mâinile în sân atunci când vine vorba despre bugetul local al municipiului.

Social democraţii de la malul mării s-au reunit, recent, pentru a purta discuţii cu privire la mai multe aspecte care ţin de bugetul local.

Reprezentanţilor PSD Constanţa le pasă de bunăstarea constănţenilor şi încearcă să găsească soluţii pentru a le face acestora un trai mai bun pe zi ce trece.

În urma discuţiilor care vor continua, vor exista propuneri care vor fi foarte atent analizate, fără ca nimic să fie lăsat la voia întâmplării.

„Echipa PSD s-a reunit pentru ședințe de lucru ce vizează îmbunătățirea proiectului pentru bugetul local al Municipiului Constanța. Discuțiile sunt complexe, deoarece de acest proiect depinde bunăstarea constănțenilor pe termen scurt, mediu și lung. Nu putem lăsa nimic la voia întâmplării, astfel că fiecare propunere este analizată cu atenție sporită, dezbătută, susținută sau combătută”, se arată într-o postare pe Facebook.

Reprezentanţii PSD Constanţa îşi doresc ca din bugetul local al municipiului să fie alocate sumele necesare pentru derularea mai multor proiecte importante pentru oraşul de la malul mării.

Se iau în calcul amenajarea mai multor spaţii care să reprezinte parcări, diferite centre comunitare, amenajarea unui nou parc sau reabilitarea catacombelor din Constanţa.

„Ne dorim ca bugetul local să aloce sumele necesare pentru: asigurarea continuității activității pavilioanelor și cluburilor de recreere pentru seniori pe întreaga perioadă a anului calendaristic, acordarea unui pachet pentru nou-născuți, denumit Bebe Trusou, crearea unor Centre Comunitare de Permanență (Servicii medicale, Ambulanță, Poliție Locală) în cartierele din municipiul Constanța. Întreprindem demersuri și pentru demararea de proiecte ce vizează amenajarea unei parcări subterane, crearea unui parc nou, pe o suprafață de aprox. 3200 mp, amenajarea a două grădini publice, amenajarea unei parcări publice cu suprafața de peste 2000 mp, reabilitarea și amenajarea catacombelor din municipiul Constanța”, au mai transmis cei din PSD Constanţa.

Întâlnirea nu a fost nici prima, dar nici ultima. Conform oficialilor din PSD Constanţa, până nu vor fi stabilite toate amendamentele necesare, astfel încât bugetul pe anul 2022 să fie cel de care cetăţenii oraşului au nevoie.

„Întâlnirile de lucru vor continua până la stabilirea tuturor amendamentelor agreate de către social-democrații constănțeni, astfel încât Bugetul municipiului Constanța pentru anul 2022 să acopere nevoile concetățenilor noștri”, se concluzionează în postare.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.44 secunde