Senatorul Felix Stroe consideră un act de normalitate intrarea PSD la guvernare

457
1
Senatorul Felix Stroe consideră un act de normalitate intrarea PSD la guvernare - stroe2-1637696046.jpg

Articole de la același autor

Senatorul PSD de Constanţa şi totodată preşedintele filialei PSD Constanţa, Felix Stroe, este de părere că intrarea social-democraţilor la guvernare este un lucru normal, care ar fi trebuit să se întâmple mai demult.

Stroe este convins că PSD poate realiza tot ce a promis de-a lungul campaniei electorale.

„Unii sunt îngrijorați de intrarea legitimă și justificată, mai ales de vremurile grele pe care le traversăm cu toții, a PSD la guvernare.

PSD e partidul care a câştigat alegerile parlamentare și ar fi trebuit, îndreptățit, din primul moment, să fie împuternicit cu formarea guvernului. S-a dorit altfel, și am ajuns în această criză gravă, generată de o alianță de guvernare total nepotrivită. Ceea ce încercăm acum este să repunem lucrurile în normal și să facem ceea ce am promis și înainte, și după alegeri. Chiar și în această coaliție, care unora nu le pică bine deloc, sunt convins că putem realiza tot ce am promis. Spre binele românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Felix Stroe pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Jon
26 noiembrie 2021
PSD nu putea rata prada!

PSD a avut o motivație foarte clară sa intre la guvernare alaturi de PNL. Sunt 30 de miliarde euro din PNRR, sunt 10 miliarde de euro din Anghel Saligny, mai sunt câteva zeci de miliarde de euro din fondurile structurale. Mirosul ăsta al banilor a adus PSD-ul la guvernare…si, s-au hotarat sa se sacrifice pentru popor, pentru romani, pentru țară, pentru noi…bla, bla, bla …E foame mare de bani si la PNL si la PSD. Este o coaliție și un guvern al banilor care trebuiesc repede insfacati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5181 secunde