Cîţu: „Îi asigur pe români că această competiţie din PNL nu va afecta în niciun fel guvernarea țării”

168
Cîţu: „Îi asigur pe români că această competiţie din PNL nu va afecta în niciun fel guvernarea țării” - cituasigurare-1626022130.jpg
Premierul Florin Cîţu a declarat că guvernarea ţării nu va fi afectată în niciun fel de competiţia internă pentru alegeri din PNL.

„Vreau să îi asigurăm pe români că această competiţie nu va afecta în niciun fel guvernarea României, pentru că noi avem o responsabilitate faţă de români. Am auzit că sunt oameni care şi-ar da viaţa pentru partid. Posibil. Dar eu vă spun că rolul nostru nu este acela de a promova doar partidul, noi intrăm în politică pentru români, pentru România, noi intrăm în politică pentru a-i ajuta pe cetăţenii României şi este foarte important ca noi, împreună, să îi asigurăm, eu îi asigur din poziţia de prim ministru, că această competiţie a noastră nu va afecta în niciun fel guvernarea României. Noi ne vedem de treabă în partid, iar guvernarea va fi lăsată în pace şi merge mai departe. Este foarte importantă imaginea pe care o are acest partid”, a spus Cîţu, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Mehedinţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5714 secunde