Femeile din PSD Constanţa vin în ajutor bătrânilor din judeţ

474
Femeile din PSD Constanţa vin în ajutor bătrânilor din judeţ - gajufeme2-1639768570.jpg
Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Social Democrat Constanţa, condusă de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le vine şi în acest an în ajutor bătrânilor din unele comune ale judeţului.

Este vorba de bătrânii din municipiul Constanţa, Poarta Albă şi Negru Vodă. Vârstnicii vor primi alimente care constau în carne de porc, cozonac şi portocale, dar şi articole vestimentare cu ajutorul cărora să treacă de iarna grea.

„Trăind bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul dar din dar se face Rai. Anul acesta campania noastră tradițională de întrajutorare se desfășoară sub egida -Din suflet pentru români-. Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor merge cu daruri pentru persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Constanta, Poarta Albă și Negru Vodă din județul Constanța. Acțiunea se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor impuse de situația pandemică în care ne aflăm. Sâmbătă, 18 decembrie 2021, un număr de aproximativ 511 bătrâni vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Crăciun : carne de porc – 720 kg, animale crescute în gospodăriile din localităţile judeţului Constanţa. Cozonac, portocale, precum şi articole pentru sezonul rece: ciorapi şi căciuli. Evenimentul va avea loc după următorul program: - Ora 10.00 – Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța - Ora 11.30 - Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă - Ora 13.00 - Centrul de Îngrijire și Asistență Sf. Andrei, Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ( CAbR) Sf. Luca din orașul Negru Vodă. Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă”, se arată în comunicatul trimis de Organizaţia Judeţeană de Femei Constanţa a Partidului Social Democrat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3327 secunde