MApN continuă achizițiile de sisteme portabile de război electronic și anti-drone

240
MApN continuă achizițiile de sisteme portabile de război electronic și anti-drone - sistem-1661527739.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Apărării vrea să cumpere „sisteme portabile de război electronic de tip Scorpion”, precum și sisteme portabile de combatere a dronelor (aeronave fără pilot la bord - Unmanned Aircraft System – UAS), contracte estimate la peste 241,4 milioane de lei, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), potrivit Realitatea.net


Mai exact, Ministerul Apărării (MAPN), prin Romtehnica, a lansat, joi, o licitație restrânsă prin care vrea să cumpere „sistem portabil de război electronic – Scorpion”, cantitatea maximă estimată pentru acordul cadru fiind de 5 completuri (cpl.)

Valoarea estimată a contractului, finanțat cu fonduri publice, este de peste 216,5 milioane lei (fără TVA). Durata contractului este de 72 de luni, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 septembrie 2022.


O altă licitație restrânsă a fost lansată miercuri de MApN prin Unitatea Militara 01020 și vizează achiziția de „sisteme portabile de combatere a UAS/S - UAS”. Este vorba practic de sisteme anti-drone (aeronave fără pilot la bord - Unmanned Aircraft System – UAS).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2757 secunde