Un șofer care transporta trei copii a fost prins conducând băut și drogat cu cocaină

208
Un șofer care transporta trei copii a fost prins conducând băut și drogat cu cocaină - politiarutierasuceavabmw2aprilie-1684591621.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat este cercetat penal după ce a fost prins vineri seară, în timp ce circula cu o mașină în care se aflau cei doi copii ai săi și un nepot, sub influenţa alcoolului, drogat cu cocaină și fără permis, în municipiul Suceava, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, preluat de Newsbucovina.


Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat în jurul orei 20.45, în timpul unui control în trafic.
 

“După declinarea calităţii şi înmânarea actului de identitate, la volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în satul Sfântu Ilie, comuna Şcheia, iar pe bancheta din spate se aflau trei copii minori, doi fiind ai conducătorului auto şi celălalt al surorii sale”, potrivit IPJ Suceava.


Bărbatul a recunoscut că nu avea permisul la el, întrucât i-a fost reţinut într-un alt dosar penal în care este cercetat. Acesta a fost dus apoi la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a fost testat cu etilometrul. Rezultatul a fost de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.305 lei.
 

Totodată, a fost testat cu aparatul Drager, acesta indicând rezultat pozitiv la cocaină. “Având în vedere rezultatul indicat de aparatul DrugTest, şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, secţia UPU, unde i-au fost prelevate probe biologice necesare în vederea determinării prezenţei în organism a substanţelor psihoactive”, spun polițiștii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.017 secunde