După ce a furat mașina unui prieten

Un șofer fără permis a băgat în spital un copil de 15 ani

431
Un șofer fără permis a băgat în spital un copil de 15 ani - fe77dbe4e20d964562747384def59cc4.jpg
Din nou, indivizi care se cred mari
șoferi fără a avea măcar permis de conducere fac victime oameni nevinovați.
De data aceasta, pradă teribilismului, inconștienței și prostiei unui astfel de personaj a căzut un puști de 15 ani, care a ajuns în stare gravă la spital.
Luni după-amiază, în jurul orei 16,10, în comuna Cuza Vodă, Dobrin D., de 23 de ani, din localitate, îi fură mașina unui prieten și, fără a poseda permis de conducere, se urcă la volan și o pornește pe drumurile satului. Din cauză că era atât de prost și nu știa nici să conducă, individul pierde controlul mașinii, marca BMW, și intră în coliziune cu un alt autoturism, parcat în afara drumului. Din cauza impactului, mașina intră în derapaj, ajunge pe trotuar și lovește un copil de 15 ani, care aștepta în stația de autobuz. Potrivit polițiștilor, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului, care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale. Cercetările continuă de către lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere, tânărul de 23 de ani fiind cercetat penal pentru furt, conducere fără permis și vătămare corporală gravă. Sper ca de această dată, judecătorii să nu mai treacă cu vederea astfel de fapte și să îl trimită pe la Poarta Albă pe Dobrin, poate îi mai vine mintea la cap.
De la începutul anului și până în luna mai, polițiștii din județul Constanța, nu numai cei de la rutieră, au prins în trafic 369 de șoferi care nu posedau permis de conducere. Majoritatea sunt bine mersi și acum, după ce judecătorii au hotărât să îi pedepsească cu cel mult o amendă. Polițiștii sunt siguri că o bună parte dintre ei conduc în continuare fără a-și face mari probleme de conștiință, convinși fiind că așa cum au reușit o dată să se bucure de clemența judecătorilor, o vor face și a doua sau a treia oară. Cele mai multe cazuri se înregistrează în mediul rural.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2905 secunde