Un student din Constanța s-a jucat cu focul! Și-a incendiat profesorul, fiind nemulțumit de nota primită la un examen

5910
8
Un student din Constanța s-a jucat cu focul! Și-a incendiat profesorul, fiind nemulțumit de nota primită la un examen - student-1719497778.jpg

Articole de la același autor

Joi, 27 iunie, în incinta Facultății de Matematică și informatică din cadrul Universității Ovidius, un student, în vârstă de 22 de ani, i-a dat foc profesorului său de matematică.


Tânărul era student în ultimul an, însă nu își putea susține examenul de licență din cauza unei restanțe, la materia predată de cadrul didactic vătămat.


Astfel, după ce au rămas singuri într-o sală de curs, supărat că i-a dat o notă mică, studentul l-a stropit pe profesorul Adrian Alexandrescu cu spirt și i-a dat foc. Ulterior, tânărul a iești din clasă și a ținut ușa închisă, sechestrându-l pe profesor.


O profesoară a auzit zgomotul de pe hol și a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci, studentul a fugit de la locul faptei, fiind găsit la locul său de muncă de către oamenii legii care l-au condus la secție pentru audieri.
 

Tânărul este cercetat acum pentru tentativă de omor.


În urma incidentului, profesorul a suferit vătămări corporale minore, la nivelul piciorului.



Comentează știrea

mai stire
Joi, 27 iunie

De unde va informati ? "Incidentul a avut loc, joi, într-o sală de curs a Facultăţii de Matematică. Supărat că a nu a luat notă de trecere, studentul l-a stropit pe profesorul Adrian Alexandrescu cu spirt şi i-a dat foc. Imediat, tânărul a ieşit din clasă şi a ţinut uşa pe dinafară cu dascălul prins în interior şi cuprins de flăcări. Foc a luat şi ceva mobilier din clasă. O profesoară de la o sală de curs apropiată a auzit gălăgie şi a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci, studentul a luat-o la fugă. Ulterior a fost găsit de oamenii legii care l-au condus la secţie pentru audieri. Este cercetat acum pentru tentativă de omor." ---observatornews.ro--- Ca profesor, "nimica de reprosat la vremea aia" si inclusiv in sens de persoana ... ca nota poate ca trebuia spre cum trebuie ... dar ...

cap la "cine are"
Joi, 27 iunie

student al Facultății de Științe Economice, posibil la IDD pe sediul de linga Chiliei [ din alte poze ] si la anul 1 e obligatoriu si matematica, iar cadrele de la facultatea respectiva ! Plus ca nu e clar disciplina : mai degraba informatica dupa specializarea de baza. E discutie lunga si tipologia stundentului, ce se preda, cit se invata ... adica era cam "spaima" cu matematica si informatica pe acolo ! Era si varianta de cascaval tot asa la cine se pricepe ... doar avem si "fost rector" dovedit, etc. Plus ca parca premeditare ... ca mergi cu spirtul la examen ? "E grav atacul" si trebuie vazut bine atit de organele competente [ Politia ] cit si la onorabila facultate !

Coco
Joi, 27 iunie

Centru universitar în Constanța?????????????????????

Sandokan tigrul Malaeziei
Joi, 27 iunie

În Ucraina cu el ....

mai stire
Joi, 27 iunie

Ati mai verificat ceva ? "în incinta Facultății de Matematică și informatică din cadrul Universității Ovidius" ... pai nu-i ala sediul, era de la IDD Științe Economice. Poate tot student la MI si restanta si acolo la sediul de la Chiliei "IDD Științe Economice" ca nu aveau alta sala libera ! Adica in incinta "Facultății de Științe Economice" [ masina de politie acolo pe alte surse !!! ] ... poate mai putini pe acolo ... de a ramas 1-1 !

disperare
Joi, 27 iunie

Tot asa si cu cascavalul adica taxa legala, ca pe istoric de cind s-a inceput cu creditele 1997 ... ani fantoma, marmura peste putina vreme ! Adica plin si pe la astia cu cifrele si bitii de restantieri. Aproape sa ramana fara "an" ... greu de definit daca de la exigente, studentii ... adica ii picau pe capete ! Unii s-au mai plins pe la presa si atuncilea si au ramas cu plinsul ! Taxa asa de student poate fi foarta utile pt. multe de facut la Univ. si Studentii : Mina de Prosperitate ! Trebuie vazut bine, "Cum naiba acuma cu Focul Infernului ???" Disperarea asta e doar de la student sau cumva e si bine intretinuta de sistem.[ e si de la creier ca mai cedeaza, dar si factorii de stimul ] Azi unul ... ca e un fenomen grav !!!

vizual dupa bot !
Joi, 27 iunie

E ingeras ! Ciudata lume, e inexplicabil vizual !

pedeapsa de pamant
Joi, 27 iunie

5-10 ani pt. tentativa de ! sau mai putin pe vatamare si e alta incadrare ! Adica poate si cu ceva la "domiciliu, fara temnita !". Adica putin acolo perpelit la foc o locomtotie si ... Pedeapsa Divina ! cu ceritudine trebuie sa fie cea mai echitabila !

Pagina a fost generata in 1.0603 secunde