Căi Ferate: Gara Constanţa, inclusă în cadrul acţiunii „Litoral” 2024

170
Căi Ferate: Gara Constanţa, inclusă în cadrul acţiunii „Litoral” 2024 - 1-1719485122.jpg

Articole de la același autor

Sucursala Regională CF Constanţa, prin angajaţii săi şi cu ajutorul firmelor colaboratoare, depune eforturi pentru a menţine curăţenia în staţiile CF, precum şi buna funcţionare a mijloacelor fixe - bănci, coşuri de gunoi, uşi etc.

Zilele acestea sunt reparate, din nou, uşile cu senzori de la intrarea/ieşirea din Gara Constanţa. Din păcate, acestea sunt frecvent vandalizate, murdărite de derbedei care trag de ele şi distrug astfel sistemul de glisare.

Pentru combaterea acestor fapte, conducerea SRCF Constanţa a solicitat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa includerea Gării Constanţa printre obiectivele de interes în cadrul acţiunii „Litoral 2024“, ţinând cont de faptul că zilnic ajung aici şi pleacă aproximativ 40 de trenuri, cu un flux de 25.000 de călători.

„Gara Constanţa şi gările în general ar fi locuri mult mai frumoase dacă cei care le tranzitează ar duce în bagajul lor şi cei şapte ani de acasă. Astfel, nu am mai avea gunoaie aruncate la întâmplare, graffity pe clădiri, iar spaţiile publice nu ar mai fi folosite pe post de toalete.

Pentru a avea o gară curată şi civilizată, apelăm la călători să alerteze forţele de ordine sau orice angajat CFR, ori de câte ori sesizează o faptă antisocială”, au transmis reprezentanţii SRCF Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde