Depoul de locomotive Palas, luat cu „asalt” de elevii Liceului „Gheorghe Duca”

23100
Depoul de locomotive Palas, luat cu „asalt” de elevii Liceului „Gheorghe Duca” - 1-1714136051.jpg

Articole de la același autor

Depoul de locomotive Palas a fost, săptămâna aceasta, unul dintre locurile vizitate de elevii Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca” din Constanţa.

„Zeci de liceeni s-au familiarizat cu activitatea angajaţilor CFR şi au aflat cum sunt dirijate trenurile de către impiegaţii de mişcare. În cadrul programului Săptămâna Verde, tinerii au observat activitatea de manevrare şi circulaţie a locomotivelor din Depoul Palas Constanţa”, au transmis reprezentanţii CFR Infrastructură Constanţa.

Programul educaţional pentru copii a fost organizat, în colaborare, de către de Regionala CF Infrastructură Constanţa şi CFR Călători, pentru a promova călătoria cu trenul, mijlocul de transport cel mai ecologic.

În cadrul proiectului educativ, reprezentanţii CFR Constanţa i-au însoţit pe elevi într-o călătorie cu trenul şi le-au explicat de ce este importantă protejarea mediului înconjurător. De asemenea, copiii au aflat foarte multe lucruri despre meseriile din domeniul feroviar şi despre regulile călătoriei cu trenul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4871 secunde