Pericol pe calea ferată. Angajați CFR beți la muncă

466
Pericol pe calea ferată. Angajați CFR beți la muncă - cfr-angajati-bauti-1713699753.png

Articole de la același autor

Mai mulți impiegați de mișcare au fost prinși beți la muncă, arată rezultatele unui control realizat în primele trei luni ale anului de către poliţişti împreună cu reprezentanţii Autorităţii de Siguranţă Feroviară Română.


Controale arată că mai mulţi impiegaţi de mişcare care au ca atribuții organizarea, coordonarea şi executarea operaţiunilor legate de circulaţia trenurilor şi executarea manevrelor vehiculelor feroviare din staţiile de cale ferată, în condiţii de siguranţă feroviară, au fost prinşi beți la locul de muncă.


Într-o astfel de situație a fost găsit un impiegat de la stația CF Timișoara, în 16 martie, atunci fiind sesizați poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Timişoara. Poliţiştii care au mers la faţa locului l-au testat cu aparatul alcooltest și a rezultat că angajatul avea 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Impiegatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice și pentru a i se stabili alcoolemia din sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului ori a altor substanţe, se arată într-o statistică făcută publică duminică de IGPR. Situaţii similare s-au înregistrat şi la alte Regionale de cale ferată.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3936 secunde