Zeci de angajaţi ai CFR Constanţa şi CFR Călători, instruiţi pentru acordarea primului ajutor

253
Zeci de angajaţi ai CFR Constanţa şi CFR Călători, instruiţi pentru acordarea primului ajutor - 1-1713962808.jpg

Articole de la același autor

Sucursala Regională CF Constanța a organizat, în zilele de 23 şi 24 aprilie, cursuri de prim ajutor pentru zeci de angajați ai regionalei. Salariați ai CFR Infrastructură și CFR Călători, care își desfășoară activitatea în zone cu aglomerări de persoane, au fost instruiți în domeniul primului ajutor, de către specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

„Tematica abordată a inclus: suportul vital de bază, poziția laterală de siguranță, dezobstrucția căilor aeriene, imobilizarea/extragerea de urgență, hemostaza provizorie și situații speciale frecvent întâlnite (pacient electrocutat, înecat, spânzurat, intoxicat, AVC).

Inițierea acțiunii de instruire a personalului S.R.C.F. Constanța a avut scopul de a-i învăța pe angajații care lucrează în zone aglomerate, să acorde primul ajutor în situații reale, care pot apărea atât la serviciu, cât și acasă, în familie. Cursurile le-au oferit participanților informații de bază privind modalitățile de salvare a vieții, până la sosirea ambulanței”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4353 secunde