Un tânăr a DISPĂRUT de la locul de muncă din Eforie Nord, după o ceartă cu șefa sa. Familia e disperată

13299
Un tânăr a DISPĂRUT de la locul de muncă din Eforie Nord, după o ceartă cu șefa sa. Familia e disperată - disparut-1695921459.jpg
Costi Berbece, un tânăr de 25 de ani, din Bârlad a dispărut, în urmă cu o săptămână, de la locul de muncă din Eforie Nord. Înainte, el s-ar fi certat cu şefa restaurantului unde lucra și a vorbit ultima dată cu un coleg de muncă, în data de 21 septembrie. Costi i-ar fi transmis acestuia că este bine, dar nu are bani să își încarce cartela telefonică.


Ulterior, nimeni nu a mai auzit de el sau nu a mai reușit să îl contacteze. Sora lui Costi, Loredana, a făcut un apel disperat către toți cei care ar putea ajuta la găsirea fratelui ei. Tânăra a aflat că fratele ei ar fi plecat în urma unui conflict pe care l-ar fi avut cu patroana restaurantului unde lucra.


„Fratele meu, pe nume Berbece Constantin Albert, nu poate fi contactat de mine sau de orice alt apropiat. Acesta lucra în Eforie Nord la un restaurant. Am încercat să iau legătura cu un coleg de muncă de-al lui, acesta spunându-mi că fratele meu a părăsit incinta restaurantului la data de 15.09, în urma unui conflict cu patroana restaurantului respectiv. Ulterior, tot acest coleg mi-a transmis că el a luat legătura telefonic cu fratele meu, pe data de 21.09, acesta spunându-i doar că este bine și că nu ar avea bani să își încarce cartela. Am sesizat dispariția fratelui meu și la Secția de Poliție de pe raza municipiului Bârlad, deoarece eu aici locuiesc. Până la momentul actual, răspunsul celor de la Poliție fiind…. «Așteptăm să fie luate măsuri de cei de la secția de poliție din orașul în care fratele tău a dispărut», respectiv Eforie Nord. Vă rog să faceți publică dispariția acestuia, suntem disperați. Este inadmisibil ca o persoană să dispară de la locul de muncă și nimeni să nu anunțe Poliția sau să încerce să ia legătura cu familia!”, a spus femeia, potrivit Antena 3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3487 secunde