Hidroelectrica atrage atenția asupra posibilelor tentative de fraudă on-line

657
Hidroelectrica atrage atenția asupra posibilelor tentative de fraudă on-line - 1695022635182-1695922350.jpg

Articole de la același autor

Hidroelectrica, dorește să aducă la cunoștința publicului larg apariția în mediul online a unor posibile tentative de fraudare a micilor investitori, bazate pe mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.


Aceste site-uri utilizează în mod neautorizat imaginea companiei, a reprezentanților acesteia, simulează pagina de internet a societății și conțin declarații false de susținere și certificare, atribuite în mod fals Hidroelectrica.


Pentru a evita să cădeți victimă unor astfel de tentative de fraudă, vă recomandăm să aveți în vedere următoarele precauții:


1. Verificați Site-ul Oficial: Hidroelectrica operează un singur site oficial, și anume www.hidroelectrica.ro. Toate informațiile oficiale, comunicatele de presă și actualizările privind acțiunile societății pot fi găsite pe acest site. Nu luați în considerare surse neoficiale.
2. Declarațiile Reprezentanților: Reprezentanții societății noastre nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea uneia sau a altei platforme de tranzacționare. Nu vă lăsați influențați de citate sau declarații atribuite acestora în mod neadevărat.
3. Verificați Sursele Oficiale: Înainte de a lua o decizie cu privire la investițiile în acțiuni Hidroelectrica, consultați surse oficiale de informare. De exemplu, Ghidul de a deveni investitor la Bursa de Valori București este disponibil pe pagina de internet a Bursei de Valori București, la adresa: Ghidul Investitorului la BVB.
4. Prudență în Decizii: Dacă posibilele câștiguri promise de reclamele apărute online par nejustificat de avantajoase, este foarte posibil să aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Vă recomandăm să manifestați prudență și să evitați interacțiunea cu astfel de site-uri.
5. Atenție la Apeluri și E-mailuri Suspecte: Dacă primiți apeluri telefonice sau e-mailuri pe care le considerați suspecte, nu răspundeți solicitărilor de a investi și evitați să faceți clic pe link-uri sau să deschideți fișiere atașate. 6. Protejați Informațiile Personale: Nu transferați niciodată bani fără a ști cine îi va primi, și nu dezvăluiți informații precum numărul contului bancar, datele de pe actul de identitate sau orice alte date personale către surse necunoscute.
7. Raportați Tentativele de Fraudă: Dacă vă confruntați cu tentative de fraudă sau activități suspecte, vă îndemnăm să raportați imediat aceste situații autorităților competente și poliției. Hidroelectrica ia măsuri pentru a proteja interesele investitorilor și publicului larg și colaborează cu autoritățile pentru investigarea și contracararea oricăror acțiuni ilegale care afectează numele și imaginea companiei.
Siguranța și securitatea investitorilor și a partenerilor noștri sunt prioritare pentru noi. Pentru informații actualizate și comunicate oficiale, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial, www.hidroelectrica.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4547 secunde