Un tânăr de 17 ani a ajuns cu mașina într-o fântănă, în timp ce încerca să scape de polițiști

277
Un tânăr de 17 ani a ajuns cu mașina într-o fântănă, în timp ce încerca să scape de polițiști - urmarire14913900-1536131822.jpg

Articole recomandate

Polițiștii au urmărit în trafic, marți noapte, un tânăr de 17 ani aflat la volanului unei mașini în centrul Capitalei și care a refuzat să oprească, iar în timp ce era urmărit de polițiști băiatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul în fântâna dintr-un scuar ce desparte sensurile de mers.



Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, în jurul orei 01.00, un polițist a făcut semnal de oprire unui autoturism pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală. Șoferul, un tânăr în vârstă de 17 ani, nu a oprit, continuându-și deplasarea până la intersecția Calea Moșilor - Mihai Eminescu, unde a pierdut controlulvolanului, intrând cu mașina în fântâna situată pe scuarul ce desparte sensurile de mers.

Băiatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări s-a stabilit că nu are permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0768 secunde