Un tânăr de 18 ani a fost trimis în judecată pentru că a violat doi băieți

940
Adrian Grigore, zis "Golodac", de 18 ani, din Ghindărești, a fost trimis în judecată de procurori, în stare de libertate, pentru că, în 2007 și 2008, a abuzat sexual doi minori. Din nefericire, copiii, de frică, l-au reclamat mult prea târziu pe individ pentru ca medicii legiști să mai descopere vreo urmă a agresiunilor sexuale, motiv pentru care el se bucură, în prezent, de libertate.
Numai că mărturiile privind coșmarul prin care au trecut cei doi minori au fost confirmate de martori oculari, astfel că procurorii au reușit, în cele din urmă, trimiterea în judecată a individului.
Potrivit rechizitoriului, la data de 26 mai 2007, "Golodac" i-ar fi spus lui Nicușor V., de nouă ani, care se juca în fața casei cu un băiețel, Adrian M., să îl ajute să ducă vacile la păscut. Când s-au întors, Adrian George i-a invitat pe cei doi copii în locuința bunicii lui, ca să se joace, ademenindu-i cu diverse dulciuri. Numai că, imediat cum minorii au intrat în casă, "Golodac" a tăbărât pe Nicușor, obligându-l, prin amenințări cu bătaia, să întrețină cu el un raport sexual oral și unul anal. Totul se întâmpla sub privirile celuilalt minor, care nu a putut reacționa în nici un fel pentru a-și apăra prietenul. Abia după două săptămâni, Adrian M. și-a luat inima-n dinți și i-a povestit tatălui lui Nicușor cele întâmplate, numai că acesta nu a depus vreo plângere la Poliție la acel moment, iar Adrian Grigore a rămas nepedepsit și liber să nenorocească alți copii.
Așa cum era de așteptat, la scurt timp, situația s-a repetat. De această dată, victimă a căzut un băiețel de șapte ani, Ivan Z., pe care inculpatul îl cunoștea din localitate.
În actul de inculpare pe baza căruia Grigore a fost trimis în judecată se spune că, tot în 2007, el a venit acasă la Ivan, care era doar cu frații lui, Florentin și Vasile, cărora le-a propus să meargă cu el la vândut de fier vechi. Încântați de sumele pe care urmau să le câștige, copiii au fost de acord cu propunerea lui "Golodac", numai că, la întoarcere, acesta, știind că părinții lor sunt plecați de-acasă, le-a cerut să doarmă în noaptea respectivă la ei. Copiii au fost de acord, dân-du-i astfel ocazia lui "Golodac" să abuzeze sexual de Ivan. Minorul îl implora cu lacrimi în ochi să-l lase în pace. La fel și frații acestuia, care asistau, paralizați de frică, la toată această scenă de coșmar. Ei au fost amenințați că dacă îndrăznesc să spună ceva va fi vai și-amar de ei.
Același copil a fost violat, din nou, în vara lui 2008, în zona canalului de irigații din Ghindărești. Totul se întâmpla la data de 2 august 2008, iar copilul a povestit totul, după două zile, tatălui său vitreg, moment în care acesta din urmă a luat atitudine și a anunțat Poliția din localitate.
În timpul cercetărilor s-a descoperit că Ivan nu fusese primul copil violat de "Golodac", iar martorii audiați au povestit cum acesta l-a violat și pe Nicușor V., din localitate. Timp de doi ani, procurorii au încercat să strângă probe care să-l incrimineze pe individ. Acesta a fost examinat și de un medic psihiatru, care a spus că el avea discernământ când a violat acei copii.
Primul termen de judecată va avea loc, la data de 22 iunie, la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6776 secunde