Răpită de pe stradă, bătută și obligată să facă sex cu necunoscuți

2020
O adolescentă din localitatea Mihail Kogălniceanu susține că a fost răpită, bătută și obligată de trei proxeneți să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați.
În cursul zilei de 7 iunie, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost anunțați de Maria Dumitru că fiica ei a plecat de acasă și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Femeia le-a spus oamenilor legii că pe 29 mai, în jurul orei 14,00, fiica ei Dorina Dumitru, de 14 ani, a plecat la magazinul din apropierea casei și nu s-a mai întors.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că minora a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită în municipiul Constanța, în zona Gării, a Autogării, în zona pieței Tomis 3 sau la pasajul magazinului Tomis, seara deplasându-se la adăposturile de noapte din orașul Constanța.
Zilele trecute, fata a apărut acasă și le-a spus părinților că a fost răpită în timp ce se ducea la magazin. Ea a precizat că cei trei tineri care au luat-o de pe stradă, au bătut-o și obligat-o să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați în schimbul unor sume de bani. Fata a precizat că totul se petrecea într-un apartament din Năvodari unde se mai aflau și alte fete. Polițiștii verifică acum varianta minorei și încearcă să afle cine sunt cei trei poxeneți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3762 secunde