Un tânăr de 20 de ani, mort într-un accident rutier

2180

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe marginea șoselei.
Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3, pe DN 22, la km 280+300 m, în apropierea localității Oituz.
Din cercetări a reieșit că Tănase Caraman, de 20 de ani, se afla la volanul unui autoturism care aparținea lui Nicea Nicea, de 20 de ani, aflat pe locul din dreapta șoferului. Oamenii legii spun că în autoturism se mai afla încă o persoană.
Tinerii veneau dinspre Tulcea către Constanța, și din cauza neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul direcției părăsind partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.
Ajunși la fața locului, medicii de la SMURD s-au chinuit minute în șir să-i mențină în viață pe cei trei tineri.
Cu toate acestea, proprietarul mașinii, care se afla pe locul din dreapta șoferului, a murit, după câteva ore, la spital.
Din primele cercetări, se pare că tinerii se întorceau de la o petrecere și se îndreptau spre casele lor din Constanța.
În urma testelor, polițiștii au stabilit că șoferul nu s-a urcat băut la volan. El va fi cercetat pentru omor din culpă.
De partea cealaltă, familia și prietenii celui decedat au rămas șocați la aflarea veștii că Nicea nu mai este în viață, deoarece toți au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6785 secunde