Un tânăr şi-a anunţat prietenii că pleacă pe munte şi a dispărut de șase zile. Autoritățile cer ajutorul populației

621
Un tânăr şi-a anunţat prietenii că pleacă pe munte şi a dispărut de șase zile. Autoritățile cer ajutorul populației - disparut-1713629685.jpg
Dispeceratul Naţional Salvamont România cere sprijinul populaţiei în cazul unui tânăr care a plecat în urmă cu șase zile din Piteşti, spunându-le prietenilor ca "pleacă pe munte". De atunci nu se mai ştie nimic despre el.

"Salvamont România vă solicită sprijinul privind eventuale informații despre persoana din imagine care a plecat acum 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor că pleacă pe munte fără nici un alt detaliu", scrie Salvamont pe Facebook.

Salvamont Romania - Dispeceratul Național Salvamont: "Udate 1: Serviciile Salvamont din Argeș și Vâlcea au demarat primele acțiuni de căutare, în baza unor informații primite, iar serviciul Salvamont Zarnesti a solicitat un elicopter pentru a verifica o zona în care , se pare, ca sunt ceva elemente de îmbrăcăminte sau echipament la baza unui perete de cca 400 m.

Salvamont România va solicita sprijinul privind eventuale informatii privind persoana din imagine care a plecat, acum 6 zile din Pitești, spunându-le prietenilor ca "pleacă pe munte" , fara nici un alt detaliu. Până în prezent nu știe nimeni nimic de el. Am aflat de la prieteni că si-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort și alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice info este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva.

Nume : Mihai Ioan Alexandru, vârsta 37 ani din Drăgășani, Olt"




foto: Salvamont Romania - Dispeceratul Național Salvamont Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8442 secunde