Un taximetrist este cercetat după ce a încercat că calce cu mașina un polițist

127
Un taximetrist este cercetat după ce a încercat că calce cu mașina un polițist - vvbb-1365610546.jpg

Un taximetrist este cercetat pentru ultraj și înșelăciune după ce a încercat să calce cu mașina un polițist de frontieră care l-a surprins în timp ce înșela trei cetățeni cehi, cărora le ceruse 400 de lei pentru o cursă, informează Poliția de Frontieră.


"Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Henri Coandă și polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Aeroport Henri Coandă au prins un șofer de taxi, după ce acesta a înșelat un pasager și a încercat să lovească cu mașina un polițist de frontieră", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Când polițistul a cerul actele șoferului, acesta a refuzat să se legitimeze, după care s-a urcat în grabă la volan și a demarat, încercând să dea cu mașina peste omul legii, potrivit realitatea.net. Ulterior, taximetristul a fost blocat în trafic, după aproximativ 300 de metri. El a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului Buftea, care au dispus cercetarea lui în stare de libertate pentru ultraj și înșelăciune.

 

Citeste mai mult ...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Militari până la 60 de ani
Miercuri, 10 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Jucării confiscate de Garda de Coastă
Pagina a fost generata in 1.3171 secunde