Un TIR a lovit un autobuz cu 40 de persoane! Mai mulți răniți

144
Un TIR a lovit un autobuz cu 40 de persoane! Mai mulți răniți - accidentloloiasca05991000-1525765430.jpg

Articole recomandate

Accident grav marți dimineața între Buzău și Ploiești. Un TIR a intrat într-un autobuz cu 40 de persoane care intra în stație, transmite Realitatea TV.


În urma accidentului, traficul este întrerupt, se circulă pe un fir alternativ. Cel puțin 7 oameni au fost răniți.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1 B, pe raza localității Loloiasca, comuna Tomșani, Prahova. Un tir a intrat într-un autobuz care transporta muncitori la fabrica Yazaki din Parcul Industrial Ploiești, potrivit Observatorul Prahovean.

În jurul orei 5:30, pe sensul de mers către Ploiești, un tir a intrat în autobuzul plin cu aproximativ 40 de muncitori ai companiei Yazaki, care încetinea pentru a opri în stație.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital cu diverse traumatisme și atac de panică, însă nicio victimă nu este în stare gravă.

Autobuzul circula pe ruta Ploiești-Fulga și transporta muncitori la fabrica Yazaki din Parcul Industrial Ploiești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1B, în localitatea Loloiasca, județul Prahova, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autotren și un autobuz cu 40 de pasageri. Șoferul autotrenului nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune din spate cu autobuzul care oprise în stație. În urma impactului au rezultat 7 persoane rănite ușor, care au fost transportate la spital. Traficul rutier este oprit pe sensul de mers Buzău - Ploiești și se circulă pe un singur fir, alternativ. Valorile de trafic sunt scăzute momentan, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6264 secunde