Un traficant de droguri ce activa la nivel internațional, prins de autoritățile constănțene

159
Un traficant de droguri ce activa la nivel internațional, prins de autoritățile constănțene - traficant-international-1711707161.jpg

Articole de la același autor

La data de 28 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța, alături de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Constanța, au urmărit activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic internațional de droguri de risc.

Potrivit materialului probator administrat în cauză, pe parcursul lunii martie 2024, bărbatul cercetat ar fi introdus în țară, din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, un colet ce conținea peste un kilogram de canabis, ce urma să fie comercializat.

De asemenea, se pare că acesta ar fi primit sprijin în activitatea infracțională de la alte două persoane cercetate, acum arestate preventiv, care ar fi preluat și transportat drogul de risc.

Astfel, la data de 28 martie, procurorii DIICOT Constanța l-au reținut pe bărbat, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde