Un tren de pasageri a luat foc în mers, în Bistrița. Ce se întâmplă cu cei 33 de pasageri

216
Un tren de pasageri a luat foc în mers, în Bistrița. Ce se întâmplă cu cei 33 de pasageri - incendiutrenbistrita1533x400-1706080792.jpg

Articole de la același autor

Un tren a luat foc în mers, în Bistrița-Năsăud. Garnitura circula pe ruta Galati – Cluj Napoca, moment în care flăcările au cuprins al doilea vagon, iar apoi s-au extins și la următorul. 33 de pasageri au fost evacuați și nimeni nu a fost rănit. Circulația feroviară a fost întreruptă aproximativ 4 ore, cât a durat intervenția pompierilor de stingere a incendiului și îndepărtarea de pe linie a garniturii, care s-a făcut scrum. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit, scrie tvr.info.ro


În garnitura de 4 vagoane se aflau 33 de pasageri. În jurul orei 18.00, trenul trecuse de stația Mogoșeni. Urma Beclean pe Someș, dar pe raza localității Cociu au izbucnit flăcările, între vagonul 2 și 3. Un pasager a tras semnalul de alarmă și trenul s-a oprit în câmp.


După evacuarea din garnitura în flăcări, pasagerii au fost transportați la gara din Beclean, de unde au putut continua drumul cu alt tren.


Circulația trenurilor între Mogoșeni și Beclean pe Someș a fost închisă temporar, deoarece incendiul a topit inclusiv linia de contact.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8408 secunde