Un turist s-a trezit fără banii din mașină. Cum au acționat hoții

358
1
Un turist s-a trezit fără banii din mașină. Cum au acționat hoții - unturistsatrezitfarabani-1405705306.jpg

Articole de la același autor

Joi seara, la sediul Biroului de Poliție pentru stațiunea Mamaia s-a prezentat un turist, în vârstă de 34 de ani, din București. Acesta

le-a povestit oamenilor legii că și-a parcat mașina în nordul stațiunii și s-a dus la plajă, iar când a revenit a observat că-i lipsesc banii din autoturismul de teren.

Polițiștii au reușit, în scurt timp de la sesizare, să-i depisteze și să-i identifice pe cei care au comis furtul. Este vorba despre doi bărbați, de 35, respectiv 40 de ani, ambii din județul Arad. În mașina cu care se deplasau cei doi, polițiștii au găsit trei dispozitive electronice, pe care aceștia le foloseau pentru a bruia sistemele de asigurare ale mașinilor.

Metoda "telecomanda" este simplă: hoțul stă strategic în parcare și așteaptă să vină o mașină pentru a parca. Are un dispozitiv care emite un semnal (frecvență) ce bruiază telecomanda șoferului respectiv. Așadar, atunci când victima iese din mașină, își încuie mașina, însă chiar dacă apasă pe butonul de închidere, semnalul este bruiat, așa că portierele rămân deschise.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că indivizii au furat din mașina de teren nu mai puțin de 10.000 lei și 1.500 euro, prejudiciu care a fost recuperat în totalitate.

Comentează știrea

Dan
19 iulie 2014
Autoturism de teren incarcat.

Are balta . . . peste? -Are!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1774 secunde