Una dintre victimele exploziei teribile de ieri, dintr-un bloc, a murit la spital

194
Una dintre victimele exploziei teribile de ieri, dintr-un bloc, a murit la spital - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1670316427.jpg
Una dintre victimele exploziei produse luni într-un bloc din municipiul Suceava a decedat la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, decesul bărbatului de 61 de ani a fost survenit în cursul serii de luni.

"Din păcate pacientul cu arsuri a murit aseară. Avea şi traumatisme multiple", a informat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon".

Luni după amiaza un bărbat de 61 de ani, victimă a exploziei care s-a produs într-un bloc din cartierul sucevean Burdujeni, a fost transferat cu o ambulanţă de la Suceava la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile nu a fost posibil transferul cu elicopterul SMURD.

Bărbatul a suferit arsuri grave pe 90 la sută din corp şi multiple traumatisme în urma unei explozii puternice care a avut loc luni dimineaţa într-un bloc de locuinţe din cartierul sucevean Burdujeni. În urma deflagraţiei au fost rănite grav cinci persoane, iar alţi 40 de locatari s-au autoevacuat. Imobilul a fost grav avariat. 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.1829 secunde