Unul dintre pacienţii transferaţi din Neamţ în Iaşi a murit

213
Unul dintre pacienţii transferaţi din Neamţ în Iaşi a murit - foc-1605521586.jpg

Articole recomandate

Unul dintre pacienţii care au fost transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ în judeţul Iaşi, după ce secţia de Terapie Intensivă a fost închisă în urma incendiului în care au murit 10 bolnavi cu COVID, a decedat la Spitalul Municipal Paşcani. Pacientul nu a avut legătură cu incendiul, el fiind în stare gravă, infectat cu SARS-Cov-2, susține Ministerul Sănătății.


Unul dintre pacienţii infectaţi cu noul coronavirus care se afla în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ şi care a fost transferat la Spitalul Municipal Paşcani a murit, scrie hotnews.ro.


Pacientul era în stare gravă, cu comorbidităţi, şi ar fi avut nevoie de terapie intensivă, fiind dispus transferul după ce Secţia ATI a fost închisă în urma incendiului.


Ministerul Sănătăţii a transmis, luni, că pacientul nu a fost implicat în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ.


Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, duminică dimineaţă, că de la Spitalul Judeţean Neamţ au fost transferaţi şase pacienţi din salonul ATI afectat de incendiu şi încă un pacient care se afla deja în UPU şi care necesita terapie intensivă.


”Persoanele care au fost evacuate la UPU plus încă o persoană care se afla la UPU şi care avea nevoie de terapie intensivă au fost evacuate la Spitalul Leţcani - şase persoane şi la spitalul din Paşcani - o persoană”, a precizat Arafat.


În incendiul izbucnit sâmbătă seară la Secția de terapie intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț au murit 10 bolnavi de COVID-19. De asemenea, unul dintre medicii de gardă a suferit arsuri grave pe 40% din suprafața corpului după ce a încercat să salveze pacienți. El a fost transferat la un spital din Belgia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7299 secunde